The W Question Words: Match Answers with Questions

 
Question 1: Which question goes with this answer?

ANSWER: Ich bin zwölf Jahre alt.

 

a.

b.

c.


Question 2: Which question matches this answer?

ANSWER: Ich heiße Sophia. 

a.

b.

c.


Question 3: Choose the question that would elicit this answer.

ANSWER: Ich komme aus Australien. 

a.

b.

c.


Question 4: Which question goes with this answer?

ANSWER: Ich wohne in Melbourne.  

a.

b.

c.


Question 5: Can you find the matching question?

ANSWER: Ja, ich habe zwei, einen Hund und eine Katze. 

a.

b.

c.


Question 6: Which question leads to this answer?

ANSWER: Sie ist vierzig Jahre alt. 

a.

b.

c.


Question 7: Which question matches this answer?

ANSWER: Er ist achtzehn Jahre alt. 

a.

b.

c.


Question 8: Choose the question that would elicit this answer.

ANSWER: Ja, leider. Ich hätte gern eine Schwester.

a.

b.

c.


Question 9: Which question leads to this answer?

ANSWER: Englisch, Chinesisch und ein bisschen Deutsch.

a.

b.

c.


Question 10: Which question matches this answer?

ANSWER: Am sechsten März.

a.

b.

c.


 
  • Welche?
  • Wie viele?
  • Woher?
  • Wo?
  • Wann?
  • Wie?
Question 11: Which W Question Word?

Drag the matching W question word into each space below:

a When?

b How?

c Which?

d Where from?

e How many?

f Where?